Wijziging plannen - Reisverslag uit Assendelft, Nederland van Elsbeth Schoone - WaarBenJij.nu Wijziging plannen - Reisverslag uit Assendelft, Nederland van Elsbeth Schoone - WaarBenJij.nu

Wijziging plannen

Door: Elsbeth

Blijf op de hoogte en volg Elsbeth

08 Januari 2009 | Nederland, Assendelft

De reisplannen zijn gisteren een beetje aangepast. We zouden "maar" 8 dagen blijven op Curacao, maar dat zijn er nu 10 geworden!
We vliegen nu terug op 6 maart ipv op 4 maart. Dit betekent dat we Michiel zijn verjaardag op Curacao kunnen vieren en niet deels in het vliegtuig. Lijkt mij beter, bovendien hebben we nog twee daagjes extra in de zon!
Daarnaast had Holland International wel een teleurstellende mededeling (met name voor Michiel); de Star Class was al volgeboekt. We zitten nu in de Comfort Class; deze heeft meer beenruimte dan de Economy Class, maar niet zoveel als de Star Class. Ik hoop dat we een goed plekje krijgen, anders wordt het een lange reis voor Michiel......

Volgens mij heb ik nog niet verteld waarom ik de reis naar Curacao ga maken en met wie ik dat doe. De reden van het tripje is het 35-jarig huwelijk van mijn ouders. En vanzelfsprekend ga ik dus met mijn ouders en mijn broertje. Hun 35-jarig huwelijk was al in 2007, maar door omstandigheden hebben we vorig jaar geen reis kunnen maken met z'n vieren. Ik ben heel blij dat het dit jaar alsnog gaat lukken!

Ik kijk ernaar uit!