Nog 2 (eigenlijk 1,5) nachtjes slapen!
Door: Elsbeth
Blijf op de hoogte en volg Elsbeth
23 Februari 2009 | Nederland, Assendelft
Het is bijna zover! Curacao here we come!
Vandaag is het maandag, dus nog twee dagen en dan vertrekken we naar Curacao. Ik heb het de afgelopen weken ontzettend druk gehad. Veel sollicitaties, waarvan er tot nu toe al 3 succesvol zijn geweest. Ik heb drie aanbiedingen binnen en ga hier nu een keuze uit maken. Vanmiddag nog 1 2e gesprek, wellicht dat daar nog iets uit voortkomt. Maar, genoeg over werken en verder over de vakantie.
Helaas ben ik sinds vrijdagnacht ziekjes. Ben al drie dagen aan de diarree en kostmisselijk. Dat is niet zo fijn met een vliegreis van minimaal 9 uur in het vooruitzicht....
Matty is net bij de apotheek geweest en het blijkt dat er een virus heerst wat enkele dagen duurt. Nu dus maar duimen dat het woensdag over is. Tot die tijd maar even rustig aan doen.
Vanmorgen heb ik al mijn kleding en schoenen bij elkaar gezocht. Vanavond de overige spullen en alles kan morgenochtend in de koffer.
Morgen (als ik me tenminste beter voel) nog een keertje zwemmen met Heliomare in de Saengolf en dan ben ik er helemaal klaar voor. Woendagochtend om kwart voor vijf (!!) worden we door een busje opgehaald in Assendelft. Vervolgens naar Wormerveer om Michiel op te pikken en dan gaan we richting Schiphol.
Het volgende berichtje komt waarschijnlijk vanaf het zonnige Curacao! Tot dan :-)